ریم ورک های زیادی برای زبان php توسعه پیدا کرده اند، افراد زیادی به دنبال بهترین فریم ورک زبان پی اچ پی هستند تا در انجام پروژه های خود از آن استفاده کنند، در ادامه فهرستی از بهترین و محبوبترین فریم ورک های این زبان به همراه توضیحات مختصری از هریک از آن ها را برای شما گردآوری کرده ایم.
Laravel-لاراول
لاراول یکی از جدیدترین فریم ورک های php می باشد که تنها ۵ سال از عمرش میگذرد،اما با این وجود توانسته بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان به دلیل پالایش شدیدش، از محبوبیت بالایی برخوردار شود.
مزایای لاراول :
- با استفاده از یک موتور قالب تیغه ای قادر خواهد بود به وظایف و دستورات کامپایل کردن سرعت ببخشد و همچنین به دلیل در اختیار بودن توابع به صورت ماژولار کاربران می توانند از ویژگی های جدید این فریم ورک به راحتی استفاده و توابع و کلاس های ایده آل خود را به راحتی فراخوانی کنند.
- مدلاسیون همراه:به این معنی که توسعه دهندگان و برنامه نویسان میتوانند بدون هیچ زحمتی از کدها مجددا استفاده نمایند.
- با استفاده ی بهینه و قابل درک از کلاس ORM این فریم ورک قادر است در ایجاد روابط پایگاه داده به راحتی عمل کرده و توسعه دهنده و برنامه نویس را راضی کند.
- یکی از خصوصیات برجسته این فریم ورک هنر CLI می باشد که شامل ابزار های پیشرفته جهت انجام دستورات و وظایف مختلف و همچنین مهاجرت و تغییر فریم ورک میباشد. به این معنا که در هر جا از پروژه به هر دلیلی اگر کلاس ها و توابع این فریم ورک به کارتان نیامد با استفاده از این خصوصیت میتوانید از کلاس ها و توابع فریم ورک های دیگر استفاده نمایید.
- اسناد شگفت انگیز و همچنین ویژگی های اضافه شده از مسیریابی معکوس.
- به روز رسانی آسان
- بدون داشتن کد نویسی های تودرتو:از جمله ویژگی های لاراول عدم برنامه نویسی تودرتو میباشد که باعث افزایش خطا و رفع خطای کد ها میگردد.
- دارای قابلیت ماژولار (از جمله Package و Composer):توجه کنید که در تمام کلاس ها و قسمت ها لاراول به صورت ماژولار عمل نکرده است.
- مبتنی بر معماری منعطفMVC : معماری سه لایه از سه قسمت Model , View , Controller تشکیل میشه.
- انجام تست های متعدد از واحد های مختلف برنامه با دستورات ساده
Symfony – سیمفونی
ایجاد سیمفونی انقلابی در برنامهنویسی php به شمار میرود. بسیاری از کتابخانههای این فریمورک در نرمافزارهای بزرگ همانند و فریمورکهای دیگر مانند لاراول استفاده میشوند. ایجاد روشهای جدید در برنامهنویسی و توسعهپذیری در ابعادی جدید از ویژگیهای سیمفونی به شمار میرود.
استفاده از سیمفونی برای تولید پروژههایی در ابعاد کوچک تا بزرگ امکانپذیر است. سیفونی فریمورکی سریع و ایمن است و به عنوان استانداردی غیررسمی برای برنامهنویسی php به شمار میرود.
Zend – زند
از قدیمی ترین فریم ورک های برنامه نویسی با زبان php است که توسعه این فریم ورک با پشتیبانی شرکت های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت و شرکت zend به انجام می رسد.
با توجه به رویکرد سنتی این فریم ورک، سبب شده بسیاری از کاربران به فریم ورک های جدیدتر روی بیاورند.
Yii – یی
فریم ورک Yii در سال ۲۰۰۸ توسط عده ای از برنامه نویسان با تجربه و حرفه ای عرضه شد. با وجود عمر کوتاهی که این فریم ورک دارد اما به حد زیادی موثر واقع شده است و توانسته توجه بسیاری از توسعه دهندگان را به خود جلب کند.
مزایای فریم ورک YII:
- از Ajax پشتیبانی می کند.
- از آنجایی که عملیات سریعتری را ارائه می دهد برای توسعه برنامه های real time بسیار مناسب است.
- برای ایجاد وب سرویس های Restful مناسب است.
- بسیار توسعه پذیر است.
- قابلیت بالایی در رفع خطا دارد.
برای دیدن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.